O NÁS

Děláme eleganci jednodušší

Elegance is not dead. Alespoň ne pro nás. Věříme, že klasický pánský outfit je něčím nadčasovým, co stojí mimo střídavé módní vlny a prchavou pěnu dní oděvních trendů. Vkusný mužský šatník je trvalou součástí naší kultury a společenského života. Je to záležitost archetypu, a také základní kámen filozofie značky Jay Richmond. Jednoduše věříme, že muži budou vždy sázet na šarm a eleganci.

A také věříme, že záležitost perfektního stylu by neměla být věda, ale radost. Skvělý vzhled obyčejně vyžaduje znalosti, trpělivost a dovednost. Je to exkluzivní komodita. Naším posláním je však nabídnout eleganci všem. Chceme, aby byla móda hračka. S otiskem britského střihu proto děláme skvělý dojem pro muže dostupnější. Aby vkusného outfitu dosáhl opravdu každý. Snadno a na jednom místě. Tvoříme váš úspěch za vás. Jsme Jay Richmond.

Jsme váš partner pro dokonalost

Nabízíme rovnou ty nejlepší možnosti

Dosáhnout perfektního švihu není vždy jednoduché. A to ani pro ty, kteří módě rozumí a hned vědí, po čem sáhnout. Poskládat totiž set pánských módních doplňků tak, aby bylo vše vyladěné do nejmenšího detailu, není často jen otázkou vkusu, ale také dostupnosti. Proto jsme v Jay Richmond vytvořili model doplňkových boxů, které jsou pečlivě navržené tak, aby tvořily jeden vkusně vyladěný a vyvážený celek. Sety speciálně připravené pro dosažení vždy skvělého výsledného dojmu. Kompletně se vším od kapesníčku po knoflíčky.

Jednotlivé návrhy jsme promýšleli s největší pečlivostí a citem pro detail z hlediska barevných odstínů, vzorků, kombinace materiálů, tvarů i volby samotných doplňků. Podle nálady, příležitosti, podle vaší osobnosti, nebo ročního období. Už se v tom nemusíte ztrácet. Strávili jsme tisíce hodin, abychom vám ušetřili trpělivost, čas i nejistotu při výběru té nejlepší možné kombinace. Aby bylo vše automaticky boží.

Stačí si vybrat. Se vším důležitým jsme si už poradili za vás. Bavte se!